Ånge-Kuben 7-2 (3-0)
5-1 Sean Kettle, straff
5-2 Robin Holmlund (Sean Kettle)
gult kort: Bakary Njie

Ånge började i ett högt tempo med snabba omställningar och långa bollar på deras snabba forwards. Vi hade lite svårt att hänga med så Ånge skapade ett flertal frilägen. Kvällens burväktare från U17, Max Danielsson var stundtals rena väggen. Han räddade ett flertal frilägen och vi har honom att tacka för att vi kunde gå till pausvila med endast 3 mål i baken. I andra halvlek spelade vi upp oss när Kevin Tumfart kom in och vann lite bollar på mitten. Tack vare det kunde vi också skapa ett antal målchanser. Vårt första mål kom på straff sedan Simon Hammarström kommit igenom så Ånge försvaret blev tvungna att fälla honom. Straffen satt Sean Kettle säkert i mål. Ungefär 8 minuter senare får Robin Holmlund ett friläge som han inte gör något misstag på och vips hade vi gjort 2 mål. Målet föregicks av en fin framspelning från Sean Kettle. Det är bara att erkänna att Ånge är ett topplag och var bättre än oss. Förra året fick vi spö med 16-2 så den här gången känns det bättre. Bra i Kuben var målvakten Max Danielsson och vänsterbacken Maximillian Arns, båda från U17.